logo vaarcurus limburg

Cursus Klein Vaarbewijs 1

Cursus Klein Vaarbewijs 1

De groepscursus KVB1 bestaat uit 5 theorielessen á 3 uur òf een dagcursus, eventueel uit te breiden met een praktijkles van +/- 3 uur (aanbevolen bij KVB1). Tijdens de lessen werken we gericht naar het examen toe. Uitleg van theorie met praktische voorbeelden worden afgewisseld met oefeningen om je de beste voorbereiding te geven. Na het volgen van de cursus ben je dan ook helemaal klaar voor het examen KVB1!

Omdat persoonlijke begeleiding hoog in het vaandel staat, werk ik met kleine groepen en is er aandacht voor ieder individu.

Praktijkles

Motorbootvaren leert men in de praktijk. Net zoals autorijden wordt motorbootvaren niet uit het boekje geleerd. Daarom is het advies aan beginnende watersporters om de theoriecursus altijd te combineren met een of meerdere praktijk-vaarlessen.

Vaarcursus Limburg werkt al geruime tijd samen met Vaarschool Big Easy / Maastricht Marina om de examenstof in de praktijk te brengen. Een aanrader!

De praktijkles is los bij te boeken voor maar € 65,- voor +/- 3 uur op het water!

Kosten

Vaarcursus (5 avonden)

Klein Vaarbewijs 1
224
Inclusief BTW
Exclusief lesmateriaal (36 euro)
19:00 - 22:00
  • 5 Theorie lessen / 5 weken
  • 3 uur per les
  •  

Vaarcursus (1 dag)

Klein Vaarbewijs 1
224
Inclusief BTW
Exclusief lesmateriaal (36 euro)
9:00 - 18:00
  • 1 Theorie les
  • 8 uur per les
  • Inclusief Lunch

Vaarcursus (Prive)

Klein Vaarbewijs 1
50
Inclusief BTW
Per uur

  • Locatie in overleg
  • Excl. lesmateriaal
  • Excl. reiskosten

Het lesmateriaal à € 36,- bestaat uit een ’Studiewijzer Klein Vaarbewijs 1 + 2’ en een online examentrainer, die zowel op een pc/laptop als telefoon/tablet gebruikt kan worden.

De examenkosten dien je rechtstreeks te voldoen aan het examensecretariaat van het CBR. De kosten voor het theorie-examen KVB1 bedragen € 46,60. Het vervaardigen van het Vaarbewijs zelf kost € 11,50. Er geldt geen minimumleeftijd voor het examen KVB , het is echter na behalen pas vanaf 18 jaar geldig.

Bij privélessen wordt gekeken naar een individueel studieschema dat bij jou/jullie past. Deze lessen zijn flexibel in te plannen en kan op een door jou gewenste locatie plaatsvinden. Een dagcursus behoort hierbij ook tot de mogelijkheden! Doordat we individueel of met een select gezelschap werken weet je zeker dat je goed voorbereid op examen gaat! Meer personen? Vraag dan een offerte aan, met vermelding van het aantal personen, het adres en het gewenste aantal lessen.

Waar en wanneer

Genk (BE)

Watersportvereniging Genk

Maastricht

Osseforth Maastricht

Roermond

De Roerganger, Watersportschool

Elsloo

Osseforth Elsloo

Venlo

Osseforth Venlo

Meld je aan